PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Book tid til forundersøgelse 

Tag første skridt mod at få det udseende du drømmer om. Book tid til en forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger og få en vurdering af, hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde dine drømme. Svedbehandlinger med miraDry® kan kun bookes telefonisk.

Når du kommer til forundersøgelse hos os, har vi fokus på at lytte til dine ønsker. Derefter kommer vi med nogle konkrete forslag til, hvordan vi sammen kan nå frem til de mål.

Såfremt du er medlem af vores kundeklub CS Universe, vil beløbet for forundersøgelsen blive refunderet, såfremt du booker en operation. Vi tilbyder ikke behandlinger til kunder under 18 år. Tilmeld dig her.

OBS: Du kan IKKE booke tid til selve operationen her. Ring til os i stedet, så finder vi en tid til dig.
Find dit lokale telefonnummer her.

1 uges betænkningstid

Forundersøgelsen hos plastikkirurgen er naturligvis uforpligtende. Det betyder, at du har mulighed for at fortryde, og du kan gå hjem og overveje situationen, før du beslutter, om du ønsker en brystforstørrende operation. Ifølge loven om kosmetiske behandlinger kan du ikke blive opereret før 1 uge efter forundersøgelsen.

Du kan enten booke en tid i receptionen med det samme eller senere kontakte os, så finder vi sammen en tid til operation.

Specielt ved kosmetisk kirurgi

Vi gør opmærksom på at Aleris kun tilbyder kosmetisk kirurgi til personer med BMi under 30. Forskning viser, at der er øget risiko for komplikationer i form af helingsproblemer og infektion ved BMI over 30. Såfremt du har yderligere risikofaktorer i forbindelse med fx rygning eller diabetes, er det heller ikke sikkert, at vi kan tilbyde dig operation trods normalt BMI, hvis kirurgen vurderer, at den samlede risiko er for stor.

Henvisning fra det offentlige

Er du henvist fra det offentlige via det Udvidede Frie Sygehusvalg, skal du kontakte os på telefon, og ikke benytte dig af nedenstående formular, da vi skal se din henvisning.

 
Resurs Bank tilbyder

Finansier plastikkirurgi

Resurs Bank tilbyder vores kunder en attraktiv og rentefri finansieringsløsning, hvor du deler din betaling op over en periode, med en fast månedlig ydelse.


Låne-eksempel: Kreditbeløb 45.000 kr. Løbetid 56 måneder. Månedlig afdrag 899 kr. Debitorrente 0 %. ÅOP 4,61 %. Samlet kreditomkostninger 4.994 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 49.994 kr.