ERDENSNYHED

STEMFORM® BFO - Brystforstørrelse med eget fedt tilsat egne, opdyrkede fedtstamceller

Behandlingen tilbydes kun i Søborg

Aleris tilbyder som nogle af de eneste i verden brystforstørrelse med eget fedt tilsat egne, opdyrkede fedtstamceller (Stemform® BFO). Der er tale om en banebrydende behandling, som giver et naturligt og ægte resultat uden implantater og synlige ar.

Brystforstørrelse med eget fedt (fedttransplantation) er blevet meget populært, fordi vi populært sagt ”slår to fluer med et smæk”. Vi suger uønsket fedt fra fx lår, mave eller lænd og flytter det til brysterne, så du får et ægte og naturligt bryst uden brug af implantater. Det nyeste inden for fedttransplantation er berigelse af fedtet med dine egne, opdyrkede fedtstamceller.

Med STEMFORM® stamcelleberiget fedt får du:

  • Et naturligt resultat: Føles naturligt, ser naturligt ud og er helt naturligt
  • Ingen synlige ar: Du undgår synlige ar, fordi fedtet sprøjtes ind i brystet med små nåle
  • Permanent: Ingen implantater som skal udskiftes
  • Effektiv behandling: Én fedttransplantation er nok til at opnå den ønskede brystforøgelse
  • Sikker behandling: Ingen risiko for kapseldannelser og deformitet

Kun behov for én fedttransplantation

Ved en traditionel brystforstørrelse med eget fedt er udfordringen, at kun en mindre del af fedtet overlever transplantationen, og flere brystforstørrende procedurer er derfor nødvendige for at opbygge det ønskede brystvolumen. Med STEMFORM® teknikken tilsættes egne opdyrkede fedtstamceller, og dette sikrer fedtets levedygtighed med op til 100 %, så kun én brystforstørrende operation er nødvendig, for at opnå det ønskede brystvolumen. Resultatet bliver en naturlig brystforstørrelse i harmoni med kroppens udvikling og holder hele livet igennem.

Bryster tilpasset kvinden

Fedttransplantation med egne opdyrkede fedtstamceller er en individuelt, tilpasset behandling. Det betyder, at selv meget slanke kvinder, som normalt ikke ville få tilbudt en brystforstørrende fedttransplantation, nu kan opnå større naturlige bryster.


De nye bryster følger altid kroppens udvikling. Dette betyder, at brysterne bliver mindre, hvis du taber dig, mens de bliver større, hvis du tager på. Med andre ord brysterne former sig efter din krop og levevis.


Selve stamcelleberigelsen foregår i samarbejde med Stemform®, som har udviklet stamcelleteknikken i deres højteknologisk laboratorium, der ligger i tilknytning til Aleris i Søborg.


VÆRD AT VIDE

Stemform® BFO

Her har vi samlet de mest almindelige spørgsmål om brystforstørrelse med eget fedt tilsat stamceller.

Hvorfor skal jeg vælge BFO Stemform®, hvis jeg ønsker en brystforstørrelse?
Der kan være flere grunde til, at du skal vælge brystforstørrelse med eget fedt tilsat egne, opdyrkede fedtstamceller (Stemform® BFO) - Måske drømmer du om en brystforstørrelse, men søger et naturligt og effektivt alternativ uden brug af kunstige implantater - Måske har du fået at vide, at du ikke har nok fedt til mere end én fedttransplantation og er på udkig efter en effektiv og naturlig måde at opnå dine drømmebryster på - Måske skal du have udskiftet dine implantater og er på udkig efter en ”one-of-a-kind løsning”, der vil give dig et naturligt og varigt resultat uden risiko for kapseldannelse - Måske leder du efter et førsteklasses produkt, der vil arbejde i harmoni med kroppens naturlige ændringer og ikke vil komme i vejen for amning Du behøver ikke lede længere. Vi har den ideelle løsning for dig. BFO Stemform® gør nemlig alt dette ud over at give dig smukke bryster, der er naturlige, føles naturlige og ser naturlige ud. Stemform® BFO bruger dit eget fedt kombineret med dine egne opdyrkede fedtstamceller til at skabe dine bryster. En unik teknik, som kun kræver en fedttransplantation for at opnå effektive resultater.
Hvilke resultater kan jeg forvente med Stemform® BFO?
Stemform® BFO giver dig unikt skabte bryster tilpasset dine personlige ønsker og individuelle behov. Dit resultat vil derfor altid være i harmoni med din krop. Stemform® BFO består 100% af din egen krops materiale, og uanset dit udgangspunkt er det en god mulighed, hvis du er på udkig efter en moderat brystforstørrelse. Med Stemform® BFO bygger du dine bryster med udelukkende dit eget fedt tilsat dine egne opdyrkede og stærkt koncentrerede fedtstamceller. En kombination, der kun kræver én fedttransplantation for at opnå det ønskede resultat. Dertil kommer, at du undgår synlige ar.
Hvorfor skal jeg vælge Stemform® BFO frem for implantater?
Med Stemform® BFO kan du opnå et naturligt, effektivt og varigt resultat uden brug af silikoneimplantater og uden synlige ar. Selv meget "tynde" kvinder kan få en naturlig, smuk brystforstørrelse med Stemform® BFO, hvilket ikke er muligt med en traditionel fedttransplantation. Stemform® BFO er lige så effektiv som implantater, og der er kun behov for én transplantation for at opnå den aftalte volumen. Samtidig undgår du synlige ar, og du behøver ikke bekymre dig om risikoen for kapseldannelse.
Hvorfor skal jeg vælge Stemform® BFO i stedet for traditionel fedttransplantation?
Stemform® BFO er, ligesom traditionel fedttransplantation, en helt naturlig måde at få større bryster, men med en meget vigtig forskel: Den er langt mere effektiv, idet mængden af fedt, der overlever transplantationen, er markant højere. Ved en traditionel fedttransplantation overlever kun 25-50 % af fedtcellerne. Derfor vil du sandsynligvis have brug for 2-3 fedttransplantationer for at opnå det resultat, du ønsker. Med Stemform® BFO overlever 80-100 % af dine fedtceller, idet vi supplerer dit eget fedt med milliarder af dine egne, udviklede og kultiverede fedtstamceller, så du kan opnå en effektiv volumenforøgelse med kun én operation.
Hvorfor er prisen for Stemform® BFO højere end for en traditionel fedttransplantation?
Stemform® BFO er en verdensnyhed og en banebrydende teknik, som vi har brugt flere års intensiv forskning og udvikling på at kunne tilbyde til vores kunder – som de første i verden. Hvert indgreb involverer et stort laboratoriearbejde og dygtige plastikkirurger, som har stor erfaring med dette indgreb. Dette afspejles naturligvis i prisen, men du får til gengæld også et unikt resultat.
Hvilken type bryster får jeg med Stemform® BFO?
Med Stemform® BFO opnår du en moderat brystforstørrelse, der smukt supplerer og er i harmoni med din krop. Uanset dit udgangspunkt, er det et ideelt alternativ, hvis du leder efter en permanent, naturlig og effektiv brystforstørrelse. Med Stemform® BFO får du smukke bryster, som er naturlige, føles naturlige og ser naturlige ud.
Hvem er egnet til brystforstørrelse med Stemform® BFO?
Behandlingen er velegnet til kvinder, der: - Ønsker en permanent, naturlig og effektiv brystforstørrelse - Ikke har nok fedt til flere fedttransplantationer - Ikke ønsker at risikere at gennemgå flere fedttransplantationer for at få den ønskede brystvolumen - Har haft en besværlig kapseldannelse omkring brystimplantater og ønsker implantaterne fjernet - Har asymmetriske (ujævne) bryster, selv efter brystrekonstruktion - Har asymmetriske (ujævne) eller deforme bryster

Se her hvordan en Stemform®-behandling foregår

Læs mere om Stemform® BFO
Se mere
SE FORSKELLEN

Før/efter billeder

Her ses billeder fra før og efter en brystforstørrende operation med eget fedt tilsat egne opdyrkede fedtstamceller (Stemform® BFO).

Træk i pilene for at se forskellen på før operation og 18 måneder efter operation

BFO stemform foer_bfo-stem-01BFO stemform efter_bfo-stem-01
Stemform® BFO

35 år 235 ml fedt og opdyrkede fedtstamceller pr. bryst

BFO stemform foer_BFO stemform efter_bfo-stem-03
Stemform® BFO

41 år 300 ml fedt og opdyrkede fedtstamceller pr. bryst

bfo-72 førbfo-72 efter
bfo-72 førbfo-72 efter
Stemform® BFO

31 år – Brystforstørrende operation med eget fedt tilsat egne opdyrkede fedtstamceller

foer-billede-bfo-stemform_540x245efter-540x245xbillede-bfo-stemform
Stemform® BFO

42 år 300 ml fedt og opdyrkede fedtstamceller pr. bryst

Se flere før/efter billeder

Vil du se flere før/efter billeder af brystforstørrende operationer med eget fedt tilsat egne opdyrkede fedtstamceller (Stemform® BFO) så besøg Stemforms® hjemmeside her

 
PLASTIC SURGERY IN A SAFE ENVIRONMENT

Breast Augmentation with Your Own Stem Cell-enriched Fat

Need information about our surgeries in english? Visit our english site.


FØR / UNDER / EFTER

Behandlingen

Før du beslutter dig for en brystforstørrelse med eget fedt, er det vigtigt, at du er velinformeret om forløbet og mulige komplikationer. Læs Aleris' patientvejledning her.


Før operationen På operationsdagen Efter udskrivelsen Mulige bivirkninger

Download patientinformation

 

Følg os på de sociale medier

CS UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række fordele.


Se mere