PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Alexandra brystløft - Bedre brystløft uden synlige ar

Drømmer du om at få løftet og formet dine bryster uden at sidde tilbage med store, synlige ar? Så er det nu muligt hos Aleris Søborg, der er eksperter i at udføre det populære Alexandra brystløft.

Et Alexandra brystløft former og løfter brystet uden at efterlade uønskede ar på brystet. I modsætning til et traditionelt brystløft, hvor man får et ankerformet ar på brystet, eller et meget bredt og uregelmæssigt ar rundt om brystvorten, kan vi med det nye, revolutionerende Alexandra brystløft foretage brystløftet næsten uden synlige ar, og med en mere ensartet rund form på selve brystvorten.

Alexandra brystløft er udviklet af den kendte celebrity plastikkirurg Dr. Kao fra LA, som har oplært Aleris' plastikkirurger i den unikke teknik, der gør det muligt at forme og løfte dit bryst med et næsten usynligt ar omkring brystvorten.


Den indvendige BH

En af hemmelighederne bag det flotte resultat og de meget diskret ar er, at brystet støttes med et net, der lægges ind omkring hele brystet, så det fungerer som en slags indvendig bh under huden. Brystløftet kan udføres med implantater, hvis du savner at få genskabt den fylde, du havde, før du fik børn.

Kan jeg få lavet et Alexandra brystløft?
Om et Alexandra brystløft er det rette valg for dig, skal du finde ud af i samråd med din kirurg hos Aleris – det er nemlig ikke alle kvinder, der er egnet til operationen. Hvis du i stedet har behov for et stort brystløft eller har et ønske om store implantater, vil plastikkirurgen finde en anden løsning, der passer bedre til dine ønsker og behov. Vores filosofi er, at de bedste resultater opnås, når den rette operation er udført på den rette patient.

Se priser på Alexandra brystløft her.

Download patientinformation


CS UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række fordele.


Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores plastikkirurger

På Aleris Cosmetic Surgery følges du gennem hele forløbet af din egen plastikkirurg.

Han eller hun giver sig god tid til at lytte og rådgive om plastikkirurgiske indgreb ud fra dine ønsker.

Vores plastikkirurger er blandt landets dygtigste og mest erfarne og du er i trygge hænder uanset hvor i landet du ønsker behandling.

Du kan møde dem alle her.


Se alle

Følg os på de sociale medier

BOOK TID