FORLØBET

Før Stemform® AIR (udskiftning af implantater)

Før du beslutter dig for Stemform® AIR, er det vigtigt at få en god og professionel rådgivning, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig.


Forundersøgelse

Inden beslutningen om en Stemform® AIR (udskiftning af implantater), kommer du til en forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger.

Vi anbefaler dig at læse denne vejledning igennem før konsultationen og notere dine spørgsmål, så du husker at stille dem ved forundersøgelsen.

Det kan være en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Ved forundersøgelsen taler vi om dine ønsker, og plastikkirurgen fortæller dig om fordele og ulemper ved udskiftning af implantater med Stemform® AIR. Du bliver undersøgt, dimensioner på dit bryst og brystkasse bliver målt, og sammen beslutter vi, om du er velegnet til en Stemform® AIR-operation med eget fedt tilsat stamceller. Vi aftaler desuden, hvor fedtet skal tages fra. Indtil videre kan vi tilbyde en brystforstørrelse på op til 300 ml fedt per bryst eksklusiv stamceller med en forventet overlevelse af det indsprøjtede fedt på imellem 70 og 100 %.

Du bliver grundigt orienteret om operationen, forventet forløb efter operationen samt mulige bivirkninger og komplikationer.