FORLØBET

Før en korrektion af stritører

Før du beslutter dig for en korrektion af stritører, er det vigtigt at få en god og professionel rådgivning, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig.


Forundersøgelse

Inden beslutningen om en operation for stritører kommer du til en forundersøgelse hos en af vores speciallæger i øre- næse- hals kirurgi eller plastikkirurgi.

Ved forundersøgelsen taler I om dine gener og dine ønsker, og speciallægen undersøger dig. Ud fra dette samt dine forventninger til resultatet forklarer speciallægen dig hvilke muligheder, der foreligger, og sammen beslutter I, om en operation er det rette for dig.

Du bliver grundigt informeret om operationen, forløbet samt mulige bivirkninger og komplikationer. Forundersøgelsen hos speciallægen er naturligvis uforpligtende. Det betyder, at du har mulighed for at fortryde, og du kan gå hjem og overveje situationen, før du beslutter, om du ønsker en operation for stritører. Ifølge loven om kosmetiske behandlinger kan du ikke blive opereret, før 1 uge efter forundersøgelsen.

Du kan enten booke en tid i receptionen med det samme eller senere kontakte os, så finder vi sammen en tid til operation.


Forventninger

Den første uge efter operationen har du en hovedforbinding på, og du må forvente noget misfarvning, hævelse og ømhed af ørerne. Slutresultatet ses først efter ca. 1 måned.


Forberedelse

Vi anbefaler, at du inden operationen har læst folderen ”Generel vejledning i forbindelse­ med din operation”.

Faste

Operationen kan foregå i fuld bedøvelse eller lokalbedøvelse. Det aftaler du med speciallægen ved forundersøgelsen.

Pause med medicin

Se angående dette i folderen ”Generel vejledning i forbindelse­ med din operation” eller ”Vanlig medicin i forbindelse med din operation”.