Bliv behandlet hos klinik N'AGEFra den 31. januar 2022 tilbyder vi ikke længere kosmetiske behandlinger som Botox, Filler og laserbehandlinger. Vi fortsætter naturligvis med det, vi er bedst til – nemlig plastikkirurgi i trygge og sikre rammer på et af vores 6 hospitaler

Få dine kosmetiske behandlinger hos klinik N'AGE

Flere af vores kunder har efterspurgt anbefaling til en anden kosmetisk klinik. Kosmetiske behandlinger er en stor tillidssag, og derfor har vi indgået et partnerskab med N’AGE, som med lang erfaring, stor faglighed og fokus på etik og sikkerhed ligger meget op ad, hvad du er vant til hos Aleris.

 

N'AGE er specialister i kosmetiske behandling

Klinik N’AGE har eksisteret siden 2003 – faktisk var N’AGE den første af sin slags i Danmark. Vi har fulgt N’AGEs arbejde på sidelinjen gennem de sidste år, og vi ved, du er i trygge hænder, når du vælger N’AGE.
Hos N’AGE kan du få alle de kosmetiske behandlinger du fik hos os og flere til. De er nemlig specialister i alle non-invasive behandlinger. Et forløb hos N’AGE starter altid med en indledende konsultation, som er gratis og uforpligtende.

Book tid til konsultation hos N’AGE her.

Vores klinikker

Se, hvor vi udfører plastikkirurgi.

Følg os på de sociale medier