PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Kosmetisk næseoperation

Er næsen uharmonisk eller skæv kan det påvirke ens selvtillid og velvære, og det kan derfor være en god idé at få næseoperation.

Aleris tilbyder primær kosmetisk næseoperation i København
Der kan være mange forskellige årsager til, at man ikke er tilfreds med næsens udseende. Fx kan genetiske og etniske årsager medføre, at man ikke trives med næsen. Næsens udseende ændrer sig ofte markant i puberteten og også senere gennem livet. Nogle har været udsat for en ulykke, som har ændret næsens udseende.

 

Din næse kan virke uharmonisk hvis:

  • Næsen er skæv
  • Næsen føles for stor til ansigtet
  • Næsetippen dominerer ansigtet
  • Næseryggen er krum
  • Næsen er for bred
  • Næsetippen peger nedad

 

Næseoperation

Man kan ændre næsens udseende på forskellige måder. Hvis der findes en bule på næseryggen (såkaldt ørnenæse) kan benet slibes ned, så næsen bliver mere lige. Hvis man derimod har en nedsunken næseryg, kan man lave en lige næse med brusk. Oplever man at næsetippen er for lang eller for stor, kan man operere dele af brusken væk, og hvis næsen er kort og bred, kan man få den til at se smallere ud ved at opbygge næsetippen med brusk. Det er også muligt at indsnævre næseborene.

 

3D simulering af næseoperation

Mange kan godt forklare, hvad de IKKE kan lide ved deres næse, men de har sværere ved at forklare, hvad de godt kan tænke sig. Her kan en 3D simuleringen af operationsresultatet være en god hjælp. Det skaber tryghed for dig at se, at kirurgen har forstået dine ønsker, og vi kan sikre os, at du har realistiske forventninger til resultatet. Alternativt er det bedre at fraråde kirurgi.

Vi gør meget ud af at forklare, at man ikke kan lave et resultat, som bliver eksakt som 3D simuleringen viser, men at kirurgen ved, hvilke detaljer som skal fokuseres på, når operationen udføres.

 

Aldersgrænse for næseoperation

Man bør ikke lave kosmetiske næseoperationer, før næsen er fuldt udvokset. Hos piger sker dette i 15 - 16 års alderen. Hos drenge et par år senere. Der er ingen øvre aldersgrænse, men det er vigtigt, at huden stadig har sin spændstighed. Hos Aleris tilbyder vi ikke behandlinger til kunder under 18 år.

I det hele taget er hudens kvalitet vigtig for resultatet, og hvis du har en fortykket hud over næsetippen, kan det være umuligt at opnå et perfekt resultat. Det er derfor meget individuelt, hvad der kan opnås ved en operation.

 

Forventninger til kosmetisk næseoperation

Målet for en kosmetisk næseoperation er en næse, der ser naturlig ud og falder harmonisk sammen med resten af ansigtet.

Eftersom helingsprocessen er gradvis, skal du regne med, at der går op til ½ - 1 år, før du kan se det færdige resultat af din næseplastik.

Alligevel kan du begynde at nyde dit "nye look" allerede få uger efter din næseoperation. Af og til kan en lille rettelse være ønskelig for at forbedre resultatet yderligere. Hvis dette er tilfældet, er det nye indgreb mindre omfattende end den første operation. Dette bør tidligst finde sted efter ½ - 1 år afhængig af den tidligere operations omfang. I de fleste tilfælde er resultatet varig bortset fra evt. ændringer som følge af den normale ældningsproces.

 

Vi er Aleris

Du er altid sikret hurtig undersøgelse og behandling hos os.


SE FORSKELLEN

Før/efter billeder

Tænker du over, hvilket resultat du kan opnå med en kosmetisk næseoperation, så finder du et par eksempler på før og efter billeder nedenfor.

Træk i pilene for at se forskellen.

naese-03efterbillede-naese-03
33 år - Kosmetisk næseoperation
naese-02_foernaese-02-efter
36 år - Kosmetisk næseoperation
Næse operation førNæse operation front efter
Næse operation førNæse operation efter

30 år - Kosmetisk næseoperation

FØR / UNDER / EFTER

Behandlingen

Før du beslutter dig for en næseoperation, er det vigtigt, at du er velinformeret om forløbet og mulige komplikationer. Læs Aleris' patientvejledning her.


Før operationen På operationsdagen Efter udskrivelsen Mulige bivirkninger

Download patientinformation


BLIV KLOGERE PÅ DIT VALG

Videoer om kosmetisk næseoperation

 
VI ER HER FOR DIG

Mød vores plastikkirurger

På Aleris Cosmetic Surgery følges du gennem hele forløbet af din egen plastikkirurg.

Han eller hun giver sig god tid til at lytte og rådgive om plastikkirurgiske indgreb ud fra dine ønsker.

Vores plastikkirurger er blandt landets dygtigste og mest erfarne og du er i trygge hænder uanset hvor i landet du ønsker behandling.

Du kan møde dem alle her.


Se alle

Følg os på de sociale medier

CS UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere