PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Ponytail Facelift - det ultimative facelift

Ponytail Facelift er det ypperste inden for facelift, hvor vi med en innovativ skulptureringsteknik kan hjælpe dig til at se friskere og mere ungdommelig ud. Tilbydes kun i København.

Efterhånden som vi ældes, mister ansigtshuden sin elasticitet og bliver slap og rynket. Ansigtet mister derved sin fylde. Hud og fedt glider langsomt nedad, og man oplever de typiske "hamsterposer" ved kæben. Huden på halsen bliver også rynket og slap, og man får kalkunhage.

De fleste plastikkirurger behandler aldersforandringer i ansigtet med et traditionelt facelift, hvor den løse hud strammes op, men ofte giver dette et synlige ar foran øret og manglende fylde i ansigtet.


Innovativ teknik

Hos Aleris Søborg tilbyder vi det revolutionerende Ponytail Facelift, som er udviklet af den kendte celebrity plastikkirurg Dr. Kao fra LA. Han har oplært Aleris' plastikkirurger i den unikke teknik, der forynger og transformerer dit ansigt med minimale ar.


Undgå de typiske ar

Med Dr. Kao’s Ponytail Facelift anvender vi en innovativ kikkertteknik, hvor vi med små snit skjult i hårbunden, ofte kan løfte hele pande og mellemansigtet op uden at skære foran ørerne, som ved det traditionelle ansigtsløft.


Undgå et overrasket udtryk

Med den revolutionerende ponytail teknik undgår du at få et vindblæst udseende, idet vi ikke som normalt trækker huden horisontalt, men draperer og løfter huden diagonalt opad for at modvirke tyngdekraften. Øjenbrynene roteres opad og formes for at skabe et smukkere og mere naturligt udseende. Man risikerer dermed ikke det lidt overraskede udtryk, som nogle gange ses efter et traditionelt pande-/øjenbrynsløft.


Skræddersyet til dig

Vores aldring er individuel, og derfor skræddersys operationen naturligvis til dit behov. Som udgangspunkt består et Ponytail Facelift af et endoskopisk pande-/øjenbrynsløft (Ponytail Lift) kombineret med et midfacelift og ved behov også et udvidet halsløft.

I vores Rolls Royce udgave tilbyder vi desuden en skånsom fedttransplantation for at genskabe den ungdommelige volumen i dit ansigt samt en hudforyngende CO2 laserbehandling.


Kort om Ponytail Facelift - giv dit ansigt et smukt og ungdommeligt look

  • Fokuserer på hele ansigtet og halsen
  • Ar skjules bag øret og i håret
  • Undgår et vindblæst udtryk med avanceret skulptureringsteknik
  • Roterer øjenbrynene opad for et smukt og naturligt look
  • Glatter rynker ud i panden, ved øjnene og over næseryggen
  • Fjerner hamsterposer og slap hud på hals
  • Fedttransplantation genskaber den manglende fylde
  • CO2 laserbehandling forynger huden
SE FORSKELLEN

Før/efter billeder

Tænker du over, hvilket resultat du kan opnå med et Ponytail Facelift, så finder du et par eksempler på før/efter billeder nedenfor.

Træk i pilene for at se forskellen.

Lone-Bach_Ponytail_oevre-og-nedre_oejenlaag_ansigtsloeft_udvidet-hals_forfra_foer_pony-2_540x245pxLone-Bach_Ponytail_oevre-og-nedre_oejenlaag_ansigtsloeft_udvidet-hals_forfra_efter_pony-2_540x245px
Lone-Bach_Ponytail_oevre-og-nedre_oejenlaag_ansigtsloeft_udvidet-hals_siden_foer_pony-2_540x245pxLone-Bach_Ponytail_oevre-og-nedre_oejenlaag_ansigtsloeft_udvidet-hals_siden_efter_pony-2_540x245px
Ponytail Facelift

Denne patient har fået foretaget en øvre og nedre øjenlågsoperation, en fedtsugning på halsen, et klassisk ansigtsløft, samt et Ponytail Facelift. Efter operationen har hun fået et generelt friskere og mere ungdommeligt udseende i ansigtet.

Joan Folkman_Ponytail_forfra_foer_pony-1_540x245pxJoan Folkman_Ponytail_forfra_efter_pony-1_540x245px
Joan Folkman_Ponytail_siden_foer_pony-1_540x245pxJoan Folkman_Ponytail_siden_efter_pony-1_540x245px
Ponytail Facelift
På billederne ses en patient før og efter hun fik foretaget et ponytail Facelift. Resultatet er en opstramning af huden, en udglatning af rynkerne, samt et friskere udtryk i ansigtet. Ponytail Facelift er en revolutionerende teknik, der forynger og transformerer ansigtet med minimale ar.
AHC-Foer-web-pony07-feb24AHC-Efter-web-pony07-feb24
AHC-Foer-siden-web-pony07-feb24AHC-Efter-siden-web-pony07-feb24

62 år - Ponytail Facelift
Behandler: Pavia Lumholt

CS UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores plastikkirurger

På Aleris Cosmetic Surgery følges du gennem hele forløbet af din egen plastikkirurg.

Han eller hun giver sig god tid til at lytte og rådgive om plastikkirurgiske indgreb ud fra dine ønsker.

Vores plastikkirurger er blandt landets dygtigste og mest erfarne og du er i trygge hænder uanset hvor i landet du ønsker behandling.

Du kan møde dem alle her.


Se alle

Følg os på de sociale medier