BEHANDLING I TRYGGE RAMMER

Svedbehandling med miraDry®

Vi hjælper dig til en svedfri tilværelse med miraDry® svedbehandling. Reducerer for altid armsved og svedlugt markant. Behandlingen tilbydes kun til personer over 18 år.

Vælger du tøj, der er sort og hvidt, og har du altid en cardigan på for at skjule svedplamagerne? Har du mange ens skjorter, så du kan skifte i løbet af dagen, uden at det bliver opdaget? Så er du ikke alene, men en af de ca. 4% danskere, som lider af øget svedtendens (hyperhidrose). En lidelse, som i høj grad påvirker livskvaliteten og det sociale liv.


Hvad er miraDry®?

miraDry® er en effektiv behandling af overdreven svedtendens (hyperhidrose) i armhulerne. Den sikrer en permanent og markant reduktion af sved og svedlugt.


Hvor længe holder effekten af miraDry®?

miraDry® systemet bruger mikrobølgeenergi til at destruere svedkirtlerne i dine armhuler, og de ødelagte svedkirtler kan ikke gendannes. miraDry® giver derfor en effektiv og varig svedreduktion i armhulerne.

I et nyligt klinisk forsøg var den gennemsnitlige svedreduktion 82 % efter to behandlinger. Allerede umiddelbart efter første behandling kan de fleste mærke en reduktion i mængden af din armsved. Det kræver dog typisk to behandlinger at nå et godt, varigt resultat.

Ligesom ved alle andre medicinske behandlinger kan resultaterne variere fra person til person, men resultatet er permanent.


Hvordan virker miraDry®?

miraDry® systemet udsender kontrolleret elektromagnetisk energi til små punkter i armhulen, hvorved svedkirtlerne ødelægges. Dette reducerer permanent svedlugt og svedproduktion under armene betydeligt, da ødelagte svedkirtler ikke kan gendanne sig. Så når de er væk, er de væk for altid!


Hvor lang tid tager behandlingen?

Selve behandlingen tager ca. 2 timer. Dog skal du være opmærksom på, at behandlingen typisk ikke udføres samme dag som forundersøgelsen.


Gør det ondt?

Selve miraDry® behandlingen gør ikke ondt, men lokalbedøvelsen kan svie lidt, og efterfølgende kan der være hævelse og let ubehag i området i nogle få dage til nogle få uger.

FØR / UNDER / EFTER

Behandlingen

Før du beslutter dig for en behandling med miraDry® er det vigtigt, at du er velinformeret om behandlingen samt mulige bivirkninger. Læs Aleris' patientvejledning her.


Før behandlingen Behandlingsdagen Efter behandlingen Mulige bivirkninger

Download patientinformation


CS UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere

Følg os på de sociale medier