PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Fjernelse af slap og løs hud

Aleris tilbyder fjernelse af slap og løs hud på lårene, armene, maven og halsen i trygge rammer

Med alderen mister huden langsomt sin elasticitet. Det viser sig ofte på maven, lårene, overarmene eller hagen. Har du gennemgået et større vægttab kan det resultere i større mængder slap og løs hud, som giver både fysiske og kosmetiske gener, der påvirker din livskvalitet.

I begge tilfælde kan der være behov for en opstramning, hvor slap og løs hud fjernes, og muskulaturen eventuelt opstrammes ved et plastikkirurgisk indgreb.

Vores plastikkirurger er specialuddannede til at opnå de bedste resultater ved fjernelse af slap og løs hud efter stort vægttab.

 

Henvisning via det udvidede frie sygehusvalg

Det er muligt at blive henvist til fjernelse af slap og løs hud efter stort vægttab på Aleris, hvis ventetiden overstiger 30 dage i det offentlige.

Læs om dine rettigheder her.

 

Fjernelse af slap og løs hud på halsen

Fjernelse af slap og løs hud på halsen kan ske med et ansigtsløft, hvor huden løsnes næsten frem til mund­vigene­ og ned på halsen, så overskuddet­ kan fjernes uden stramning.­ Ofte foretages også en opstramning af den underliggende muskulatur (SMAS-plastik) for at få et mere varigt resultat.

Læs mere om ansigtsløft.

 

Fjernelse af slap og løs hud på lårene

Slap og løs hud på lårene kan afhjælpes med en operation, hvor den overskydende hud og det underliggende fedt fjernes. Hos nogle kan det være nødvendigt at kombinere med en fedtsugning for at opnå det bedst mulige resultat. Dette kan nogle gange gøres samtidig med hudreduktionen, men i nogle tilfælde må det gøres som en selvstændig operation på et senere tidspunkt.

Læs mere om fjernelse af løs og slap hud på lårene.

 

Fjernelse af løs og slap hud på overarmene - mormorarme

Slap hud på overarmene skyldes ofte et større vægttab eller blot det faktum, at huden med alderen mister sin elasticitet og bliver slap. Slap hud på overarmene kan fjernes ved en operation, hvor den overskydende hud og det underliggende fedt fjernes, så huden ikke længere hænger løst fra overarmene.

Læs mere om fjernelse af mormorarme.

 

Fjernelse af løs og slap hud på maven - slapt maveskind

Både mænd og kvinder kan efter et større eller mindre vægttab opleve, at huden på maven bliver slap og løs. Kvinder er særligt udsatte i forbindelse med graviditet, hvor både huden og bugmusklerne kan miste noget af spændstigheden. En operation for slapt maveskind skræddersyes til den enkelte og kombineres ofte med en opstramning af bugmuskulaturen.

Læs mere om fjernelse af løs og slap hud på maven.

 

Fjernelse af løs og slap hud efter stort vægttab

Når du har tabt dig så meget, at du kun vejer halvdelen af din maksimale vægt eller mindre, vil du sandsynligvis have løs og slap hud forskellige steder på kroppen. Jo mere du har tabt dig, jo ældre du er og jo mindre elastisk din hud er, jo større er problemet med løs hud. Operationen skræddersys til den enkelte, når du har fuldendt vægttabet og har nået din stabile, nye vægt.

Læs mere om bodylift.

 

Mommy makeover

Er du ked af, at din krop er forandret efter graviditet, fødsel og amning? Så er du langt fra den eneste. Med en mommy makeover kan du blive glad for din krop igen.

Læs hvordan vi skræddersyr et godt resultat til dig.

-VI ER HER FOR DIG

Mød vores plastik-kirurger

På Aleris Cosmetic Surgery følges du gennem hele forløbet af din egen plastikkirurg.

Han eller hun giver sig god tid til at lytte og rådgive om plastikkirurgiske indgreb ud fra dine ønsker.

Vores plastikkirurger er blandt landets dygtigste og mest erfarne og du er i trygge hænder uanset hvor i landet du ønsker behandling.

Du kan møde dem alle her.


Se alle
LÆS SUNDHEDSSTYRELSENS

Inspektions-
rapporter

Aleris er godkendt efter Den Danske Kvalitetsmodel, hvilket betyder, at at vi lever op til alle de nationale krav for kvalitetsudvikling og kvalitetssikring.

På Aleris lægger vi stor vægt på kvalitet og sikkerhed, og derfor kan du downloade Sundhedsstyrelsens tilsynsrapporter for alle vores kosmetiske klinikker.


Se mere

BESØG OS

Vores hospitaler

Besøg en af vores seks moderne klinikker på Aleris Hospitalerne i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, Søborg eller Ringsted.

Vores specialister indenfor plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger arbejder tæt sammen om at skræddersy den helt rette behandling lige netop til dig.


Se mere