PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Læbeløft

Mange kvinder anvender i dag lip filler og forskellige makeupteknikker og produkter, for at få særligt overlæben til at se fyldigere ud. Med et læbeløft kan vi tilbyde et permanent alternativ til filler, som løfter overlæben og får læberne til at se fyldigere ud samtidig med, at det forynger dit ansigt.

Med et læbeløft vil man opnå et resultat, der ikke kan opnås på anden måde. Man undgår derved også at overfylde læberne i et forsøg på at "løfte".

 

Fylde og løft på én gang

Et løbeløft er et mindre kirurgisk indgreb, der egner sig til både den yngre og ældre aldersgruppe. Vi oplever, at mange yngre kvinder ønsker et naturligt resultat og er fx trætte af at få filler i læberne, som jævnligt skal gentages.

For den ældre generation er det ofte alderstegnene, man ønsker at minimere. Med alderen bliver afstanden mellem næsen og overlæben ofte længere, og læben kan komme til at dække fortænderne helt eller delvist. Derudover bliver fylden i det læberøde som regel også mindre med tiden.

Ved et læbeløft afkorter vi huden mellem næsen og det læberøde. På samme tid roteres læben en smule udad, og det giver et løft samtidig med at det får det læberøde til at fremstå mere synligt, uden at der er ”puttet noget i”.

Det samlede resultat virker foryngende og giver således en smule mere læbefylde.

 

Læbeløft og facelift supplerer hinanden godt med andre behandlinger

Læbeløft kan foretages som eneste indgreb, men egner sig også virkelig godt som supplement til et facelift, da resultatet af dette lille indgreb giver stor foryngende effekt, hos de som oplever at der er blevet længere mellem næse og overlæbe.

Ønsker man yderligere fylde i læberne kan behandlingen kombineres med en fedtransplantation til læberne.

Ved et læbeløft vil man få et ar under næsen, som går ud under næseboerne, så man også får løftet ude i siden af læberne. Arret heler på 7 dage, men selve helingen tager 3-6 måneder, hvor man kan mærke stramning i området, der arbejder. 

Kort efter operationen vil løftet syne af mere, da overlæben falder nogle mm. i løbet at helingsperioden. Det endelige resultat kan først vurderes efter 6 måneder.

Et læbeløft er til dig, som vil have

  • Et naturligt resultat
  • Et varigt resultat
  • Fyldige læber uden filler
  • Et mere frisk udtryk
  • Dit yngre udseende tilbage

 

FØR / UNDER / EFTER

Behandlingen

Før du beslutter dig for et læbeløft, er det vigtigt, at du er velinformeret om forløbet og mulige komplikationer. Læs Aleris' patientvejledning her


Før operationen På operationsdagen Efter udskrivelsen Mulige bivirkninger

Download patientinformation

 

CS UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række konkrete fordele.


Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores plastikkirurger

På Aleris Cosmetic Surgery følges du gennem hele forløbet af din egen plastikkirurg.

Han eller hun giver sig god tid til at lytte og rådgive om plastikkirurgiske indgreb ud fra dine ønsker.

Vores plastikkirurger er blandt landets dygtigste og mest erfarne og du er i trygge hænder uanset hvor i landet du ønsker behandling.

Du kan møde dem alle her.


Se alle

Følg os på de sociale medier