PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Om Aleris Cosmetic Surgery

Aleris er Nordens største aktør inden for kosmetisk plastikkirurgi. Alene i Danmark har vi seks klinikker fordelt rundt om i landet.

 

Vi skræddersyr en behandling til dig

Aleris Hospitaler har mere end 20 års erfaring i branchen og er Danmarks største aktør indenfor plastikkirurgi.

Aleris tilbyder hele paletten af kosmetiske plastikkirurgiske behandlinger i trygge og sikre rammer. Besøg en af vores seks moderne klinikker på Aleris Hospitalerne i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, Søborg eller Ringsted.

Vores specialister indenfor kosmetisk plastikkirurgi arbejder tæt sammen om at skræddersy den helt rette behandling lige netop til dig.

 

Erfaring og høj kvalitet er din garanti for et trygt forløb

Kvalitet, sikkerhed og erfaring er Aleris' varemærke. Det er her, vi gør en forskel. Vores team af speciallæger og plejepersonale har alle mange års erfaring indenfor kosmetisk plastikkirurgi og er altid parat til at give dig et trygt forløb med den bedste behandling og pleje.

Specielt ved kosmetisk kirurg:

Vi gør opmærksom på at Aleris kun tilbyder kosmetisk kirurgi til personer med BMI under 30. Forskning viser at der er øget risiko for komplikationer i form af helingsproblemer og infektion ved BMI over 30. Såfremt du har yderligere risikofaktorer i forbindelse med f.eks. rygning eller diabetes, er det heller ikke sikkert, at vi kan tilbyde dig operation trods normalt BMI, hvis kirurgen vurderer at den samlede risiko, er for stor.

Vi anbefaler kosmetiske behandlinger hos klinik N'age


Læs mere om Aleris Garantien.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Aleris.

Jeg er Aleris

Hver dag arbejder vi sammen for at finde den helt rigtige behandling til dig.


Opnå varigt vægttab med Aleris Balance  

 
6

Hospitaler


20 års

Erfaring


29

Specialister


 
 
VI ER HER FOR DIG

Mød vores plastikkirurger

På Aleris Cosmetic Surgery følges du gennem hele forløbet af din egen plastikkirurg.

Han eller hun giver sig god tid til at lytte og rådgive om plastikkirurgiske indgreb ud fra dine ønsker.

Vores plastikkirurger er blandt landets dygtigste og mest erfarne og du er i trygge hænder uanset hvor i landet du ønsker behandling.

Du kan møde dem alle her.


Se alle
LÆS SUNDHEDSSTYRELSENS

Inspektions-
rapporter

Aleris er godkendt efter Den Danske Kvalitetsmodel, hvilket betyder, at vi lever op til alle de nationale krav for kvalitetsudvikling og kvalitetssikring.

På Aleris lægger vi stor vægt på kvalitet og sikkerhed, og derfor kan du downloade Sundhedsstyrelsens tilsynsrapporter for alle vores kosmetiske klinikker.


Se mere
BESØG OS

Vores
hospitaler

Besøg en af vores seks moderne klinikker på Aleris Hospitalerne i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, Søborg eller Ringsted.

Vores specialister inden for kosmetisk plastikkirurgi arbejder tæt sammen om at skræddersy den helt rette behandling lige netop til dig.


Se mere

Følg os på de sociale medier