PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Brystimplantater via armhulen

Aleris i København tilbyder brystimplantater via armhulen, så undgår du synlige ar på brystet.


Brystforstørrende operation er et af de mest almindelige kosmetiske indgreb. Der kan være flere årsager til, at du som kvinde på et tidspunkt i dit liv ønsker en bryst forstørrendeoperation. Det kan være, at du synes, at brysterne er for små pga. manglende udvikling og/eller for små efter amning, for slappe eller at der er stor forskel i størrelsen på dine bryster.

Undgå synlige ar på brystet

Aleris i København tilbyder brystimplantater via armhulen. Fordelen ved denne teknik er, at du ikke får synlige ar på brystet, men kun et meget diskret ar placeret i en hudfold i armhulen. Operationen foregår med en skånsom kikkertteknik (Nordquist metoden), som sikrer en optimal placering af implantatet og minimale ar i armhulen.

Hvem er metoden egnet til?

Brystforstørrende operation via armhulen er især velegnet til yngre kvinder, som ikke har hæng på brystet. Her vil et ar under brystet være synligt, og vi kan derfor med fordel placere et diskret ar i armhulen i stedet.

Teknikken kan derimod ikke benyttes, hvis du samtidig skal have et brystløft. Her vil vi anvende adgang under brystet.

Du skal være opmærksom på, at man kan være nødt til at benytte en anden adgangen ved en eventuel senere operation.

Aleris tilbyder også brystimplantater via et snit i hudfolden under brystet, hvor arret også er godt skjult i den naturlig hudfold. Vi skræddersyr den rigtige løsning ud fra dine behov og ønsker.

Hvor skal snittet ligge?


Ved din brystforstørrende operation er det muligt både at vælge, om snittet skal ligge i hudfolden under brystet, i armhulen eller under brystvorten. Her kan du læse mere om fordele og ulemper ved de forskellige teknikker.

Placering af implantaterne

Implantater kan placeres over eller under brystmusklen. Det er også muligt at placere implantaterne delvis under musklen (dualplane).Læs mere om placeringen af brystimplantaterne her.

Download patientinformation


Følg os på de sociale medier

CS UNIVERSE

Sign up

Bliv medlem og få adgang til viden, inspiration og en række fordele.


Se mere
VI ER HER FOR DIG

Mød vores plastikkirurger

På Aleris Cosmetic Surgery følges du gennem hele forløbet af din egen plastikkirurg.

Han eller hun giver sig god tid til at lytte og rådgive om plastikkirurgiske indgreb ud fra dine ønsker.

Vores plastikkirurger er blandt landets dygtigste og mest erfarne og du er i trygge hænder uanset hvor i landet du ønsker behandling.

Du kan møde dem alle her.


Se alle