PLASTIKKIRURGI I TRYGGE RAMMER

Ansigtsoperationer i trygge rammer

Aleris tilbyder en bred vifte af ansigtsoperationer fra fedtinjektioner og øjenlågsoperationer til ansigtsløft, pandeløft, tindingeløft og øjenbrynsløft

Vi kan ikke ændre ved det faktum, at vi ældes med tiden, men vi kan selv være med til at bevare et ungdommeligt udseende. En sund og god livstil er helt afgørende for at bevare en elastisk og glat hud, men på et tidspunkt føler mange, at der er behov for ansigtsoperationer for at opnå et ydre, der matcher ens indre.

 

Ansigtsløft

Med et ansigtsløft kan vi rette kæbelinjen op, fjerne hamsterposer, glatte furer fra næsen ned mod mundvigene, fjerne løs "kalkunhud" under hagen og stramme huden på halsen op. Ofte kombineres indgrebet med en fedtsugning under hagen og en opstramning af halsmusklen og de mimiske muskler i kinderne. Du vil se ca. 10 år yngre ud og ældes fra dit nye udgangspunkt.

Læs mere om ansigtsløft

 

SMAS-ansigtsløft

SMAS-ansigtsløft er et klassisk løft, hvor huden på halsen og kæbelinjen udglattes. Derudover foretages der et løft over kinderne og eventuelt et løft ved tindingerne. Det er også muligt at kombinere operationen med øjenbrynsløft og øjenlågsløft.

 

Deep Plane Facelift

”Deep Plane Facelift” er en avanceret teknik, der kun udføres af meget rutinerede plastikkirurger, og det er en teknik, som sikrer et naturligt og holdbart resultat. Deep Plane Facelift foretages under muskellaget med fokus på elasticitet og bevægelse af muskel- og fedtlag.

Læs mere om Deep Plane Facelift

 

Ponytail Lift

Et Ponytail Lift udføres med kikkert igennem 3 - 5 huller i hårbunden. Herved får du et smukt resultat uden synlige ar.  Med et Ponytail Lift strammer vi huden i panden og tindingerne op og fjerner samtidig de små rynkemuskler, så rynkerne i panden, over næse­ryggen og i øjenomgivelserne glattes ud. Effekten er et markant løft af øvre ansigt inklusiv øjenomgivelser, bryn og pande.

Læs mere om Ponytail Lift

 

Ponytail Facelift

Ponytail Facelift er det ypperste inden for facelift, hvor vi med en innovativ skulptureringsteknik kan hjælpe dig til at se friskere og mere ungdommelig ud. Med Dr. Kao’s Ponytail Facelift anvender vi en innovativ kikkertteknik, hvor vi med små snit skjult i hårbunden, ofte kan løfte hele pande og mellemansigtet op uden at skære foran ørerne, som ved det traditionelle ansigtsløft.

Læs mere om Ponytail Facelift

Se vores forskellige ansigtsoperationer

I ansigtsguiden kan du se, hvor de forskellige behandlinger udføres. Kontakt os for at høre, hvordan vores kirurger kan skræddersy en behandling, som passer til lige netop dine behov.


Book tid

Fedtinjektion i ansigtet

Ved en fedtinjektion anvender vi fedtet fra din egen krop som en naturlig levende filler i ansigtet til at give tilpas fylde og dermed mindske dine rynker. Fedtinjektion foretages hyppigst til underhuden under øjenlågene, furerne mellem næse og mund, øgning af kindben og generel rynkebehandling i pande og kinder.

Læs mere om fedtinjektioner

 

Kalkunhage og dobbelthage

Kalkunhage / dobbelthage opstår, fordi vævet med alderen mister noget af sin elasticitet. Derved bliver huden på halsen slap og nogle får også en ekstra fold under hagen. Kalkunhage og dobbelthage kan afhjælpes med en operation, hvor overskydende hud og fedt fjernes, og vævet strammes op.

Læs mere om kalkunhage og dobbelthage

 

Halsløft

Ved et halsløft strammes huden på halsen ved at opstramme vævet og fjerne overskydende hud. Der laves små snit, normalt bag ørerne og/eller under hagen, afhængigt af omfanget af halsløftet. Samtidig fjernes overskydende fedt og de slappe muskler i halsen strammes for at forbedre konturen og fastheden. Resultatet bliver en ungdommelig kæbe- og halslinje og en smuk, elegant hals med opstrammet hud.

 

Kosmetisk næseoperation

Man kan ændre næsens udseende på forskellige måder. Har du en buet eller nedsunken næseryg, kan man gøre næsen mere lige. Er næsetippen for lang eller for stor, kan man operere dele af brusken væk, og hvis næsen er kort og bred, kan man få den til at se smallere ud ved at opbygge næsetippen med brusk. Det er også muligt at indsnævre næseborene.

Læs mere om kosmetisk næseoperation

Det handler
altid om dig

Kvalitet, sikkerhed og erfaring er Aleris Cosmetic Surgerys varemærke. Det er her, vi gør en forskel. Aleris Hospitaler har mere end 20 års erfaring i branchen og er Danmarks største aktør inden for plastikkirurgi. Du er derfor sikret plastikkirurgi af højeste kvalitet med fokus på sikkerhed og service.

Vores plastikkirurger har mange års erfaring og skræddersyr en behandling til dig ud fra dine behov og ønsker. Fra første undersøgelse til sidste kontrol følges du af den samme speciallæge i plastikkirurgi, som giver sig god tid til at lytte til dig og rådgive ud fra dine ønsker. Det giver tryghed.

Pandeløft og øjenbrynsløft

Med alderen bliver huden i panden slap. Man får rynker i panden, og øjenbrynene har en tendens til at synke ned. Derved kommer man til at se mere alvorlig og træt ud. Vi skræddersyr en løsning til dig, som tager højde for de forventninger og forestillinger, som du har til resultatet.

Læs mere om pandeløft og øjenbrynsløft

 

Tindingeløft

Tindingeløft og direkte øjenbrynsløft kan i nogle tilfælde være et godt alternativ til et klassisk pande-/øjenbrynsløft, hvis du har lavthængende øjenbryn eller dybe vandrette rynker i panden. Ved et tindingeløft får du løftet øjenbrynene på plads og får derfor ofte et yngre udseende.

Læs mere om tindingeløft

 

Øjenlågsoperation

Med tiden mister huden en del af sin elasticitet. Dette kan medføre et overskud af hud, fedt og muskel, hvilket kan give et træt udseende med tunge, hængende øjenlåg eller poser under øjnene. Med en øjenlågsoperation kan vi fjerne overskydende hud og fedt på øvre og nedre øjenlåg, så du får et frisk og veloplagt udtryk i ansigtet.

Læs mere om øjenlågsoperation

Jeg er Aleris

Grundig undersøgelse og effektiv behandling i trygge rammer.


VI ER HER FOR DIG

Mød vores plastikkirurger

På Aleris Cosmetic & Surgery følges du gennem hele forløbet af din egen plastikkirurg.

Han eller hun giver sig god tid til at lytte og rådgive om plastikkirurgiske indgreb ud fra dine ønsker.

Vores plastikkirurger er blandt landets dygtigste og mest erfarne og du er i trygge hænder uanset hvor i landet du ønsker behandling.

Du kan møde dem alle her.


Se alle
LÆS SUNDHEDSSTYRELSENS

Inspektions-
rapporter

Aleris er godkendt efter Den Danske Kvalitetsmodel, hvilket betyder, at at vi lever op til alle de nationale krav for kvalitetsudvikling og kvalitetssikring.

På Aleris lægger vi stor vægt på kvalitet og sikkerhed, og derfor kan du downloade Sundhedsstyrelsens tilsynsrapporter for alle vores kosmetiske klinikker.


Se mere

BESØG OS

Vores hospitaler

Besøg en af vores seks moderne klinikker på Aleris Hospitalerne i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, Søborg eller Ringsted.

Vores specialister indenfor plastikkirurgi arbejder tæt sammen om at skræddersy den helt rette behandling lige netop til dig.


Se mere