C&S UNIVERSE

Face Academy

Vil du vide mere om plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger?

Aleris Cosmetic & Surgery har i mange år arrangeret populære events på vores hospitaler. Som noget helt nyt lancerer vi nu en række vidensbaserede og fagligt informative online events. Her kan alle med interesse for kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi møde nogle af vores dygtige specialister inden for området i live-streamede arrangementer. De nye online events betyder ikke et farvel til de fysiske events. Det er et forsøg på at nå bredere ud med viden, der interesserer kunderne.

Vi har netop afholdt første del i rækken af vores online Face Academy med fokus på den øvre del af ansigtet. Til det første event i serien Face Academy, kom vores to værter bl.a. ind på:

 • Ansigtsanalyse – se hvordan vi finder den rette behandling til dig
 • 3 simple behandlinger, som kan friske dine øjenomgivelser op
 • Ponytail Lift – hvad er det? Og hvad kan det gøre for mig?
 • Botox og fillers med fokus på øvre ansigt
 • De mest populære behandlinger

  Værterne til første del af Face Academy var Aleris' plastikkirurg Louise V. Mielke og kosmetiske sygeplejerske Rozita (Rosa) Sheikh.

 • Tilmeld dig C&S Universe

  Tilmeld dig og få adgang til eksklusive rabatter, events, viden om plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger og inspiration for både kvinder og mænd.


   

  Jeg giver tilladelse til, at Aleris Hospitaler A/S må sende mig e-mails. Vi gemmer dine profiloplysninger og information om dine præferencer med henblik på at kunne målrette markedsføring over for dig.

  Du kan til enhver tid melde dig ud ved at klikke på afmeldingslink i e-mailsne.

   

  Følg os på de sociale medier