BRYSTFORSTØRRELSE

Garanti på implantater

Før du beslutter dig for en brystforstørrelse, er det vigtigt at se på, hvilke garantier de enkelte klinikker tilbyder.

Klinikker tilbyder forskellige garantier. Der er derfor god grund til at se sig for, og der kan være penge at spare, hvis uheldet er ude.

Du skal være opmærksom på, at selv om moderne implantater ofte holder i mange år, holder de ikke evigt. Inden du får indsat et brystimplantat, skal du derfor tage med i dine overvejelser, at en eller flere udskiftningsoperationer vil komme på tale. Købelovens almindelige regler finder naturligvis anvendelse.


Garanti på brystimplantater hos Aleris Cosmetic Surgery

På Aleris Cosmetic Surgery anvender vi implantater af mærkerne Mentor og Motiva. Begge implantattyper er af høj kvalitet.

Der er mange års erfaring med Mentor-implantater, som var de første, der opnåede den amerikanske sundhedsstyrelses FDA-godkendelse til kosmetisk brystforstørrelse i USA. En FDA-godkendelse stiller strenge krav om, at producenten skal kunne fremvise kliniske studier med flere end 500 kvinder på sine brystimplantater.

Motiva implantaterne har kun været på markedet siden 2010, så selv om erfaringerne er gode indtil videre, er de stadig begrænsede. Motiva er pt CE-godkendt og i gang med at opnå godkendelse hos FDA.

Aleris har valgt at tilbyde samme garanti på Mentor og Motiva, og denne er inkluderet i prisen.


Brystimplantater hos Aleris Cosmetic Surgery omfattet af:

Kapselgaranti i 5 år
Hvis der opstår operationskrævende kapseldannelse (Baker grad 3 eller 4) indenfor de første 5 år efter, at du har fået indsat implantaterne, dækker Aleris udgifterne til operation og nye implantater. Aleris dækker kun udgifter til MR-scanning, hvis det viser sig, at der er tale om en kapseldannelse omfattet af garantien. Såfremt der kun er operationskrævende kapseldannelse på det ene bryst, dækker garantien ikke operation på det andet bryst.

Kapselgarantien er ikke gældende ved udskiftning af brystimplantater og ved tidligere kapseldannelse.

5 års udskiftningsgaranti ved fejl i brystimplantatet
Hvis en MR-scanning bekræfter, at der er lækage på et silikoneimplantat inden for de første 5 år efter, at du har fået indsat implantaterne, dækker Aleris udgifterne til operation og nyt/nye implantat/-er, uanset om der kan påvises fejl på brystimplantatet. Aleris dækker dog kun udgifter til MR-scanning, hvis det viser sig, at der er en lækage omfattet af garantien. Såfremt der kun er fejl i det ene brystimplantat, dækker garantien ikke operation på det andet bryst.

Ønsker du at gøre Aleris Cosmetic Surgerys ovenstående garantier gældende, skal du henvende dig til Aleris Hospitaler, Gyngemose Parkvej 66, 2860 Søborg.

Ovennævnte gælder alene, hvis du er opereret på én af Aleris' hospitaler med indsættelse af silikoneimplantater efter 1.7.2016.


Producentens produkterstatningsgaranti

Mange klinikker oplyser, at der gives livstidsgaranti på implantater. Med dette menes, at der med alle Mentor og Motiva implantater følger en begrænset produkterstatningsgaranti, som berettiger dig til et gratis erstatnings-brystimplantat af lignende type ved bekræftet ruptur, uanset implantatets alder.

Du kan således ikke forvente, at et brystimplantat holder for livstid. Det gør ingen implantater uanset hvor god kvalitet, det er. Producenten af implantaterne oplyser, at man med rimelighed kan forvente en holdbarhed på mindst 10 år, men de giver ingen garanti med hensyn til den forventede levetid.

Læs mere om Mentors garanti her.

Læs mere om Motivas garanti her.

Bemærk Aleris Cosmetic Surgery indestår IKKE for producentens garanti.

VI ER HER FOR DIG

Mød vores plastikkirurger

På Aleris Cosmetic Surgery følges du gennem hele forløbet af din egen plastikkirurg.

Han eller hun giver sig god tid til at lytte og rådgive om plastikkirurgiske indgreb ud fra dine ønsker.

Vores plastikkirurger er blandt landets dygtigste og mest erfarne og du er i trygge hænder uanset hvor i landet du ønsker behandling.

Du kan møde dem alle her.


Se alle

Følg os på de sociale medier

LÆS SUNDHEDSSTYRELSENS

Inspektionsrapporter

Aleris er godkendt efter Den Danske Kvalitetsmodel, hvilket betyder, at at vi lever op til alle de nationale krav for kvalitetsudvikling og kvalitetssikring.

På Aleris lægger vi stor vægt på kvalitet og sikkerhed, og derfor kan du downloade Sundhedsstyrelsens tilsynsrapporter for alle vores kosmetiske klinikker.


Se mere