FORLØBET

Før et Ponytail Lift

Før du beslutter dig for et Ponytail Lift, er det vigtigt at få en god og professionel rådgivning, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig.


Forundersøgelse

Inden beslutningen om en operation med endoskopisk pandeløft kommer du til en forundersøgelse hos en af vores speciallæger i plastikkirurgi.

Vi anbefaler, at du læser denne vejledning igennem før konsultationen og skriver dine spørgsmål ned,så du husker at stille dem ved forundersøgelsen.

Det kan være en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Ved forundersøgelsen taler vi om dine ønsker, og plastikkirurgen undersøger dig. Ud fra dette forklarer plastikkirurgen dig hvilken teknik, der er bedst egnet til at give dig det ønskede resultat og sammen beslutter vi, om et endoskopisk pandeløft er det rette for dig. Du bliver grundigt informeret om operationen, forventet forløb efter operationen samt mulige bivirkninger og komplikationer.


Forventninger

Resultatet af kosmetisk kirurgi er ikke varigt. Kroppens naturlige aldring fortsætter og vil med tiden ændre resultatet. Hvor hurtigt kroppen ældes er individuel og afhængig af bl.a. arvelige faktorer, rygning og solpåvirkning. Derudover er det vigtigt at huske, at operationen er forbundet med en vis risiko for komplikationer (se sidst i folderen) og at slutresultatet ikke altid kan leve op til dine og plastikkirurgens forventninger og ønsker.

Er du meget over-/undervægtig, er der øget risiko for komplikationer ved bedøvelse og sårheling. Hvis dit BMI (Body Mass Index) er over 30, er det således ikke sikkert, at vi kan tilbyde dig en operation, hvis du skal i fuld bedøvelse.


Booking af operation

Forundersøgelsen hos plastikkirurgen er naturligvis uforpligtende. Det betyder, at du har mulighed for at fortryde, og du kan gå hjem og overveje situationen, før du beslutter, om du ønsker et endoskopisk løft af øjenbryn / pande. Ifølge loven om kosmetiske behandlinger kan du ikke blive opereret før 1 uge efter forundersøgelsen.

Du kan enten booke en tid i receptionen med det samme eller senere kontakte os, så finder vi sammen en tid til operation.


Forberedelse

Vi anbefaler, at du inden operationen igen har læst denne folder samt folderen ”Generel vejledning i forbindelse­ med din operation”


Faste

Du skal møde fastende, hvis det er aftalt, at du skal i fuld bedøvelse.


Pause med medicin

Se angående dette i folderen ”Generel vejledning i forbindelse­ med din operation” eller ”Vanlig medicin i forbindelse med din operation”


Huden

En hel og velplejet hud inden operation sikrer en hurtigere og bedre heling af huden i efterforløbet.