FORLØBET

Før et ansigtsløft

Før du beslutter dig for et ansigtsløft, er det vigtigt at få en god og professionel rådgivning, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig.


Forundersøgelse

Inden beslutningen om et ansigtsløft kommer du til en forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger.

Vi anbefaler, at du skriver dine spørgsmål ned, så du husker at stille dem ved forundersøgelsen.­

Det er en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen,­ da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Ved forundersøgelsen taler vi om dine ønsker, og plastikkirurgen undersøger dig. Ud fra dette forklarer plastikkirurgen dig, hvilke muligheder der foreligger,­ og sammen beslutter vi, om et ansigts­løft er det rette for dig.

Du bliver grundigt informeret om ind­grebet,­ forventet forløb efter operationen samt mulige bivirkninger­ og komplikationer.

Forventninger

Resultatet af kosmetisk kirurgi er ikke varigt. Kroppens naturlige aldring fortsætter og vil med tiden ændre resultatet­. Hvor hurtigt kroppen ældes er individuel og afhængig af bl.a. arvelige faktorer, rygning og solpåvirkning. Derudover er det vigtigt at huske, at operationen er forbundet med en vis risiko for komplikationer og at slutresultatet ikke altid kan leve op til dine og plastikkirurgens forventninger og ønsker.

Er du meget over-/undervægtig, er der øget risiko for komplikationer ved bedøvelse og sårheling. Hvis dit BMI (Body Mass Index) er over 30, er det således ikke sikkert, at vi kan tilbyde dig en operation.


Booking af operation

Forundersøgelsen hos plastikkirurgen er naturligvis uforpligtende. Det betyder,­ at du har mulighed for at fortryde, og du kan gå hjem og overveje situationen, før du beslutter, om du ønsker­ et ansigtsløft. Ifølge loven om kosmetiske­ behandlinger kan du ikke blive opereret før 1 uge efter forundersøgelsen.­

Du kan enten booke en tid i receptionen­ med det samme eller­ senere­ kontakte os, så finder vi sammen­ en tid til operation.


Forberedelse

Vi anbefaler, at du inden operationen­ har læst folderen ”Generel vejledning i forbindelse­ med din operation”.


Faste

Operationen foregår i fuld bedøvelse, og du skal derfor møde fastende til operationen.


Pause med medicin

Se angående dette i folderen ”Generel vejledning i forbindelse­ med din operation” eller ”Vanlig medicin i forbindelse med din operation”.

Huden

En hel og velplejet hud inden operation­ sikrer en hurtigere og bedre heling af huden­ i efterforløbet. Det kan fx fugt­givende cremer bidrage til.


Hovedbeklædning

Medbring gerne et tørklæde/sjal eller kasket, dette kan bruges til at dække over hovedforbindingen der bliver anlagt i forbindelse med operationen.