Vi er trygge rammer

Nye bryster i alle størrelser til kampagnepris

Aleris Cosmetic Surgery er Danmarks største aktør inden for plastikkirurgi og hjælper hvert år tusindvis af kvinder med at få smukke bryster, hvor der er fokus på et smukt resultat i harmoni med kroppen.

Grundet stor efterspørgsel har vi valgt at forlænge vores tilbud på brystforstørrende operation med runde Mentor-implantater til særpris kr. 31.500,-

Tilbuddet gælder vores hospitaler i Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Herning og København (Ringsted er ikke omfattet). Forundersøgelsen skal være gennemført senest d. 31. maj 2024 og operationen senest 15. juni 2024.

NB: Rabatten fremgår ikke på prislisten og trækkes først fra ved betaling. Kampagnen kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatter.

 

Prisen inkluderer:

  • Uforpligtende forundersøgelse
  • Kun dygtige, erfarne plastikkirurger
  • 24/7 adgang til læge/sygeplejerske ved bekymringer efter operationen
  • Mentor implantater – op til 500 ml. (mulighed for større ved tillæg i prisen)
  • Kirurgisk støtte-BH og evt. bryststrop til hjemmebrug
  • Vejledning i sår- og arbehandling
  • 5 års kapselgaranti
  • 1 års kontrol hos sygeplejerske og plastikkirurg
  • Lovpligtig patientforsikring


Book forundersøgelse

I trygge hænder

Du bliver opereret på Danmarks største privathospital. Vi har mere end 20 års erfaring med plastikkirurgi og har nogle af landets dygtigste plastikkirurger.

Du starter med at komme til en uforpligtende forundersøgelse, hvor der er god tid til at stille spørgsmål og at prøve implantater i forskellige størrelser. På selve dagen for operationen bliver du grundigt vejledt af plastikkirurgen og anæstesilægen. Vi giver dig en kvalmeforebyggende behandling, så du har det godt, når du vågner efter operationen. Det er muligt at overnatte på hospitalet, hvis du har behov for det.

Udskiftning af implantater

Skal du have udskiftet dine implantater, kan du også benytte kampagnen, men du skal være opmærksom på, at der kommer et tillæg for oprensning og fjernelse af eventuel kapseldannelse.

Tidsbestilling

Ønsker du at benytte dig af vores tilbud på brystforstørrelse, men kan ikke finde en ledig tid til konsultation i onlinebookingen, bedes du venligst kontakte vores kundeservice telefonisk.


Find dit lokale telefonnummer her og kontakt os.

Mentor implantater

Mentor brystimplantater har været på markedet i over 100 lande i mere end 30 år og er det førende brand – ikke kun i Danmark, men også på verdensplan.

Mentor brystimplantater har laveste forekomst af kapseldannelse sammenlignet med andre brystimplantater på markedet og er dermed din sikkerhed for kvalitet. Mentor brystimplantater har laveste forekomst af kapseldannelse sammenlignet med andre brystimplantater på markedet og er dermed er din sikkerhed for kvalitet.

SE FORSKELLEN

Før/efter billeder

Se her et par eksempler på, hvilket resultat du kan opnå med runde Mentor-implantater


Før/efter billeder

FORUNDERSØGELSE TIL BFO

Book i dag

Forundersøgelsen er første skridt. Klik her for at bestille din tid på et af vores hospitaler.

Det handler
altid om dig

Blandt vores mest populære behandlinger er brystforstørrende operationer. Med teknik, erfaring og implantater i absolut højeste kvalitet udfører vi årligt cirka tusind af disse operationer. Vi har altid fokus på, at du som patient opnår et resultat, som matcher dine drømme og som er i harmoni med din krop.

Dit forløb begynder med en forundersøgelse, fastlæggelse af størrelse og samtale om det forventede resultat. Herefter planlægges selve operationen, som foregår på et af vores hospitaler rundt i landet.

Efter blot 10-14 dage får du fjernet plastre, mens alle tråde er selvopløselige.

Plastikkirurg Louise Vennegaard Mielke

Louise Vennegaard Mielke er specialeansvarlig overlæge og speciallæge i plastikkirurgi, og lægger vægt på den personlige kontakt, som hun mener er afgørende for at forstå patientens behov. Hun er fagligt velrespekteret og kendt for kun at ville tilbyde sine patienter den bedste behandling.

Under sit arbejde hos flere internationalt anerkendte plastikkirurger i ind- og udland, har hun opnået stor erfaring med blandt andet bryst- og ansigtsoperationer.

Lær Louise bedre at kende  

 
Resurs Bank tilbyder

Finansier plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger

Resurs Bank tilbyder vores kunder en attraktiv og rentefri finansieringsløsning, hvor du deler din betaling op over en periode med en fast månedlig ydelse.


Låneeksempel: Kreditbeløb: Kr. 45.000,- Løbetid: 56 måneder. Månedlig afdrag: Kr. 899,-. Debitorrente: 0 %. ÅOP: 4,61 %. Samlet kreditomkostninger: Kr. 4.994,- Samlet beløb til tilbagebetaling: Kr. 49.994,-

Følg os på de sociale medier