FORLØBET

Brystforstørrelse - På operationsdagen

Det giver tryghed at vide, hvad der skal ske på operationsdagen. Vi gennemgår det til forundersøgelsen, men du kan også læse om det her.

Dagkirurgi (ambulant)

På Aleris følger vi helt specifikke udskrivelseskriterier, hvilket betyder at du bliver udskrevet, når du opfylder disse kriterier. Oftest kan du blive udskrevet 3-4 timer efter operationen.


Operation

Operationen foregår i fuld bedøvelse og varer ca. 1,5 time.

Ved BEAULI teknikken suges fedtet ud med et såkaldt body-jet fedtsugnings­apparat. Dette apparat sikrer, at fedtet bliver suget på en meget skånsom måde, så flest mulige fedtceller overlever. Her­efter filtreres og renses fedtet automatisk i apparatet­, så det nu nærmest­ får en flydende form. Dette fedt indsprøjtes i brystet med meget tynde kanyler, som ikke efterlader synlige ar. Fedtet fordeles jævnt i underhuden­ over brystkirtelvævet samt omkring brystmuskulaturen.

Indstiksstederne ved de fedtsugede­ områder bliver syet med selvopløselige tråde i de fleste tilfælde. Til sidst sættes der tape over sårene og en forbinding.


Efter operationen

Efter operationen taler du med plastikkirurgen og sygeplejersken, som informerer om forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål.

I gang igen

Af hensyn til dit almene velbefindende og for at forebygge dannelsen af blodpropper, er det vigtigt, at du hurtigt kommer på benene igen efter operationen. Du skal ikke ligge i sengen, men gå stille omkring og hvile dig indimellem.

Smerter

Der kan være smerter umiddelbart efter operationen, og derfor kan du have behov for smertestillende medicin.

Bandage

Du får en bandage, buks, mavebælte e.l., som du skal have på over de fedtsugede områder.

Sivning af væske

I det første døgn kan det sive en del fra de små indstikssteder, hvor du er fedtsuget. Det skyldes den væske, der er sprøjtet ind i forbindelse­ med fedtsugningen. En sugende forbinding eller bind kan tage dette.