FORLØBET

Sådan foregår en svedbehandling med miraDry®

Det giver tryghed på forhånd at vide, hvordan en svedbehandling med miraDry® foregår. Vi gennemgår det til forundersøgelsen, men du kan også læse om det her.

Behandlingen

En miraDry© behandling udføres af en specialuddannet sygeplejerske. Under behandlingen skal du ligge på ryggen med armene over hovedet på et særlig støtte. Ved starten af hver miraDry©-behandling markerer sygeplejersken huden i din armhule med tusch eller midlertidigt blæk.

Herefter får du lokalbedøvelse i området. Det kan give en knibende eller stikkende fornemmelse. Der vil blive givet flere injektioner i huden i hver armhule for at bedøve hele området, hvor du skal behandles. Så snart din hud er bedøvet, vil sygeplejersken placere miraDry©-enheden i det markerede område på din hud i armhulen. Når enheden er på plads, tændes der for miraDry©-systemet. Du vil mærke et sug i huden, og du vil høre toner og biplyde som tegn til sygeplejersken på, at energien tilføres.

Når behandlingen er afsluttet, vil sygeplejersken rengøre det behandlede område, og du får et køleelement på området for at nedsætte risiko for hævelse. Derefter kan du vende tilbage til dine normale aktiviteter.