FORLØBET

Før fjernelse af kalkunhage eller dobbelthage

Før du beslutter dig for at få fjernet din kalkunhage eller dobbelthage, er det vigtigt at få en god og professionel rådgivning, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig.


Forundersøgelsen

Inden beslutningen om en eventuel­ korrektion af kalkunhage / dobbelt­hage kommer du til en forundersøgelse­ hos en af vores plastikkirurger.

Vi anbefaler­ dig at notere dine spørgsmål, så du husker at stille dem ved forundersøgelsen­.

Det kan være en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Ved forundersøgelsen taler I om dine ønsker, og plastikkirurgen undersøger dig. Ud fra dette forklarer plastikkirurgen dig hvilke muligheder, der foreligger,­ og sammen beslutter I, om en operation­ er det rette for dig.

Du bliver grundigt informeret om indgrebet, forventet forløb efter operationen samt mulige bivirkninger og komplikationer.


Forventninger

Resultatet af kosmetisk kirurgi er ikke varigt. Kroppens naturlige aldring fortsætter og vil med tiden ændre resultatet­. Hvor hurtigt kroppen ældes er individuel og afhængig af bl.a. arvelige faktorer, rygning og solpåvirkning. Derudover er det vigtigt at huske, at operationen er forbundet med en vis risiko for komplikationer (se sidst i folderen) og at slutresultatet ikke altid kan leve op til dine og plastikkirurgens forventninger og ønsker.

Er du meget over-/undervægtig, er der øget risiko for komplikationer ved bedøvelse og sårheling. Hvis dit BMI (Body Mass Index) er over 30, er det således ikke sikkert, at vi kan tilbyde dig en operation.


Booking af operation

Forundersøgelsen hos plastikkirurgen er naturligvis uforpligtende. Det betyder,­ at du har mulighed for at fortryde,­ og du kan gå hjem og overveje­­ situationen,­ før du beslutter, om du ønsker en operation. Ifølge loven­ om kosmetiske behandlinger kan du ikke blive opereret før 1 uge efter forundersøgelsen.­

Du kan enten booke en tid i receptionen­ med det samme eller­ senere­ kontakte os, så finder vi sammen­ en tid til operation.


Forberedelse

Vi anbefaler, at du inden operationen­ igen har læst folderen­ ”Generel vejledning i forbindelse­ med din operation”.


Faste

Du skal møde fastende, hvis det er aftalt, at du skal i fuld bedøvelse.


Pause med medicin

Se angående dette i folderen ”Generel vejledning i forbindelse­ med din operation” eller ”Vanlig medicin i forbindelse med din operation”.


Huden

En hel og velplejet hud inden operation­ sikrer en hurtigere og bedre heling af huden­ i efterforløbet. Det kan fx fugt­givende cremer bidrage til.