FORLØBET

Før et tindingeløft

Før du beslutter dig for et tindingeløft, er det vigtigt at få en god og professionel rådgivning, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig.


Forundersøgelse

Inden beslutningen om en operation kommer du til en forundersøgelse hos en af vores speciallæger i plastikkirurgi.

Vi anbefaler, at du skriver dine spørgsmål ned, så du husker dem til forundersøgelsen.

Det kan være en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til.

Ved forundersøgelsen fortæller du om dine ønsker. Speciallægen undersøger dig og fortæller om, hvilke muligheder der foreligger, og sammen beslutter I, om en operation er det rette for dig.

Du bliver grundigt orienteret om operationen­, forløbet samt mulige bivirkninger og komplikationer.

Du aftaler med speciallægen ved forundersøgelsen, om du skal have fuld bedøvelse eller lokalbedøvelse.


Forventninger

Resultatet af kosmetisk kirurgi er ikke varigt. Kroppens naturlige aldringsprocesser fortsætter og vil med tiden ændre resultatet. Hvor hurtigt kroppen ældes er individuelt og afhænger bl.a. af arvelige faktorer og rygning. Derudover er det vigtigt at huske, at operationen er forbundet med en vis risiko og forbigående ubehag.

Er du meget over-/undervægtig, er der øget risiko for komplikationer ved bedøvelse og sårheling. Hvis dit BMI (Body Mass Index) er over 30, er det således ikke sikkert, at vi kan tilbyde dig en operation, hvis du skal i fuld bedøvelse.


Booking af operation

Forundersøgelsen hos speciallægen er naturligvis uforpligtende. Det betyder, at du har mulighed for at fortryde, og du kan gå hjem og overveje situationen, før du beslutter, om du ønsker at få lavet øjenbrynsløft/tindingeløft. Ifølge loven om kosmetiske behandlinger kan du ikke blive opereret før 1 uge efter for­undersøgelsen.

Du kan enten booke en tid i receptionen med det samme eller senere kontakte os, så finder vi sammen en tid til operation.


Forberedelse

Vi anbefaler, at du inden operationen igen har læst denne folder + folderen ”Generel vejledning i forbindelse­ med din operation”.

Du skal møde fastende, hvis du har aftalt, at du skal i fuld bedøvelse.


Pause med medicin

Se angående dette i folderen ”Generel vejledning i forbindelse­ med din operation” eller ”Vanlig medicin i forbindelse med din operation”.


Hårfarvning mm

Undgå at blege, farve eller permanente håret i 2 uger før operationen. Sådanne behandlinger af håret giver en mere irriteret hud og dermed kan der være øget risiko for infektion i forbindelse med operationen.


Hovedbeklædning

Medbring gerne et tørklæde eller sjal til brug efter operationen.