FORLØBET

Før operation for slapt maveskind

Før du beslutter dig for en operation for slapt maveskind, er det vigtigt at få en god og professionel rådgivning, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig.


Forundersøgelse

Inden beslutningen om en operation for slapt maveskind kommer du til en forundersøgelse hos en af vores plastikkirurger.

Vi anbefaler, at du skriver­ dine spørgsmål ned, så du husker at stille dem ved forundersøgelsen.­

Det kan være en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Ved forundersøgelsen taler I om dine ønsker og plastikkirurgen undersøger dig. Ud fra dette forklarer plastikkirurgen dig om mulighederne, og sammen beslutter vi om en operation­ er det rette for dig.

Du bliver grundigt informeret om indgrebet, forventet forløb efter operationen samt mulige bivirkninger og komplikationer.


Forventninger

Resultatet af kosmetisk kirurgi er ikke varigt. Kroppens naturlige aldring fortsætter og vil med tiden ændre resultatet. Hvor hurtigt kroppen ældes er individuel og afhængig af bl.a. arvelige faktorer, rygning og solpåvirkning. Derudover er det vigtigt at huske, at operationen er forbundet med en vis risiko for komplikationer, og at slutresultatet ikke altid kan leve op til dine og plastikkirurgens forventninger og ønsker.

Er du meget over-/undervægtig, er der øget risiko for komplikationer ved bedøvelse og sårheling.

Det endelige resultat af operationen kan du først se efter 1 år.


Booking af operation

Forundersøgelsen hos plastikkirurgen er naturligvis uforpligtende. Det betyder, at du har mulighed for at fortryde, og du kan gå hjem og overveje situationen, før du beslutter, om du ønsker en operation for slapt maveskind. Ifølge loven om kosmetiske behandlinger kan du ikke blive opereret før 1 uge efter forundersøgelsen.

Du kan enten booke en tid i receptionen med det samme eller senere kontakte os, så finder vi sammen en tid til operation.


Forberedelse

Vi anbefaler, at du inden operationen­ igen har læst folderen ”Generel vejledning i forbindelse­ med din operation”.


Faste

Operationen foregår i fuld bedøvelse, og du skal derfor møde fastende til operationen med mindre, at du har aftalt noget andet med plastikkirurgen til forundersøgelsen.


Pause med medicin

Se angående dette i folderen ”Generel vejledning i forbindelse­ med din operation”eller ”Vanlig medicin i forbindelse med din operation”.


Huden

En hel og velplejet hud inden operation­ sikrer en hurtigere og bedre heling af huden­ i efterforløbet. Det kan fx fugt­givende cremer bidrage til.